Tippek a többieknek

  Ezen az oldalon a működés során összegyűlt tapasztalatainkat, ötleteinket, javaslatainkat szedjük csokorba.
Bízunk benne, hogy ezeket végigolvasva hasznos információkhoz juthattok.

1. És játék, és játék, és játék...
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk ugyancsak nagy a játszó kedv a gyerekek körében. Ami persze egyátalán nem baj, különös tekintettel arra, hogy egyre többen vannak köztük olyanok, akik már nemcsak játszani szeretnének a számítógépeken. Azonban most a játékok színesebbé tételéről szeretnék pár szót ejteni, hiszen nem elég, ha a gyerek leül játszani, ezt Ti is jócskán meg tudjátok spékelni pár egyszerű ötlettel.

Először a játékok beszerzéséről. Gondolom, nektek sem épp kolbászból van a kerítés, így elég kevés teljes verziós játékot tudtok megvenni, megíratni őket meg nem épp szép dolog (az illegalitásról nem is szólva), meg aztán szerződésünk értelmében nem is szabad.
Azonban a különböző számítástechnikai magazinok - különösen a direkt játékmagazinok - CD mellékletei elég jó demó játékokat tartalmaznak. Különösen tudom ajánlani a (ez itt a reklám helye) PC Guru-t, amiben még egy teljes játékot is adnak az újság és a demók mellé. De szintén jó a Gamestar is (még mindig reklám helye). Persze biztosan van más jó újság is, jómagam ezt a kettőt favorizálom.
Bocs mindenkitől, akinek ez teljesen evidens volt, gondoljunk azokra is, akik esetleg nem tudtak erről a lehetőségről, és náluk még csak passziánszoztak és aknakeresőztek. Nem rossz, nem rossz, de azért...

Más. Óriásit dobhattok a hangulaton, ha a legnépszerűbb játékokból néha nevezéses versenyeket rendeztek. Különösen nagy a buli, ha ezt egy olyan játékkal teszitek, amit multiplayer (hálózaton keresztül több gépen egymás ellen versengve) üzemmódban is használható.
Nálunk általában 50 vagy 100 Ft a nevezési díj, és a nevezők számától függően különböző értékű ajándékokat (játékbérlet, Internet használat ingyen) lehet nyerni. Ha ügyesen csináljátok, nő a forgalom, bevételetek lesz, és a népszerűség sem marad el. Arra mindig vigyázzatok, hogy olyan játékból hirdessetek versenyt, amin egyértelműen meg lehet állapítani, hogy ki győzött. (pl. erre alkalmasak a különböző autóversenyes, lövöldözős, stratégiai, és egyéb hasonló játékok.)
 

vissza