"Máj hóm pédzs…"
 

Úgy, szóval kíváncsi vagy. Na jó, legyen. Az alábbiakban olyan információkat olvashatsz, melyek valamilyen szinten kapcsolatban állnak az AGRYA Országos Szövetség, vagy annak valamelyik regionális szervezete (elsősorban a NYUGI) életével, illetve velem (csak hogy  "kiöntömjénezhessem" magam).
 
Mindjárt az elején bemutatkozom (hátha van még legalább 1000 ember Magyarországon, aki nem ismer).
Mint már említettem, Withers (polgári nevemen Molnár Tibor) vagyok, a Nyugat-Dunántúli Ifjúsági Szövetség titkára (elsősorban ebbéli minősítésemben nyilvánulok meg ezeken az oldalakon). Paramétereim: 25 éves leszek hamarosan (és még van pofám egy ifjúsági szervezet munkájában részt venni...), nem olyan széles, mint amilyen magas (sőt, még csak megközelítőleg sem), és minden előzetes feltételezésetek ellenére nem (ismétlem NEM) vagyok (teljesen) gyengeelméjű.

A könnyebb felismerhetőség kedvéért mellékeltem magamról egy fotót is, csakhogy tudd, hogy én vagyok, ha találkoznánk valahol.
 
 

The Real Macho
Amikor még kinéztem valahogy...
 

Mint fent már említettem, elsősorban olyan dolgokról van szó ezeken az oldalakon, melyek azon ifjúsági szervezetek életéről szólnak, melyekkel valamilyen szintem magam is kapcsolatban állok. Azonban ha Te történetesen csak erre "kolbászoltál", és még csak véletlenül sem vagy tagja egyiknek sem (ne adj' Isten már kissé idősebb fiatal vagy - akkor bocs a tegezésért -), ne lógasd az orrod. Olvasd el, mi történik nálunk - szerte az országban - itt a nyugati végeken, vagy akár a Tisza partján.
Ha viszont "közülünk való" vagy, semmiképpen ne sajnáld az itt töltött időt. Élménybeszámolók, fotók segítségével igyekszem visszaadni a rendezvények hangulatát, ismertetni az általam tapasztaltakat azokkal is, aki nem tudtak ott lenni. Kicsit persze a saját stílusom szűrőjén átpasszírozva kapjátok ezeket az írásokat, de azért talán kibírjátok valahogy.
 

Amerre én járok... (élménybeszámoló az ifjúsági rendezvényekről)

vissza
 

Withers (Molnár Tibor)
Nyugat-Dunántúli Ifjúsági Szövetség
9671 Sitke Hunyadi u. 1.
T/F.: 06/95/442-272
 
A képre kattintva levelet küldhetsz nekem