Kuruc Asztal ajánlata |
Levesek
Sütőtök krémleves pirított magvakkal
Savanyú malacaprólék leves
Fácán becsináltleves
Galamb erőleves
|
 |
Előételek
Gyöngytyúkmell pástétom fürjtojással és szarvasgombacsíkokkal
Csirkemellgalantin
Hideg, füstölt marhanyelv tormával
|
 |
Főételek
Tűzdelt vaddisznócomb vargányás puliszkával
Mustban érlelt marhasült szőlővel
Libamájjal töltött fácánfilé muskotályos mazsolamártásban
Vadnyúl édes-savanyú mártásban zsemlegombóccal
Zöldfűszerekkel töltött kacsamell lencsepürével és karamellizált birsalmával
Malacsült mustos, szőlős káposztával
Csontos karaj egészben sütve, lencsesalátával
"Kiskakas erénye" – kakaspörkölt kakasherével és tojásos galuskával
Fűszeres báránygerinc pirított fenyőmaggal
Tüzdelt szarvasfilé pikáns csipkebogyómártásban
"Töltike" – szőlőlevélbe töltött húsgombócok
Süllő egészben sütve
Vörösboros szarvaspörkölt
|
|
|