Kuruc Asztal ajánlata

Levesek
Sütőtök krémleves pirított magvakkal
Savanyú malacaprólék leves
Fácán becsináltleves
Galamb erőleves


Előételek
Gyöngytyúkmell pástétom fürjtojással és szarvasgombacsíkokkal
Csirkemellgalantin
Hideg, füstölt marhanyelv tormával


Főételek
Tűzdelt vaddisznócomb vargányás puliszkával
Mustban érlelt marhasült szőlővel
Libamájjal töltött fácánfilé muskotályos mazsolamártásban
Vadnyúl édes-savanyú mártásban zsemlegombóccal
Zöldfűszerekkel töltött kacsamell lencsepürével és karamellizált birsalmával
Malacsült mustos, szőlős káposztával
Csontos karaj egészben sütve, lencsesalátával
"Kiskakas erénye" – kakaspörkölt kakasherével és tojásos galuskával
Fűszeres báránygerinc pirított fenyőmaggal
Tüzdelt szarvasfilé pikáns csipkebogyómártásban
"Töltike" – szőlőlevélbe töltött húsgombócok
Süllő egészben sütve
Vörösboros szarvaspörkölt